Miért nem sikerül elsőre a BME nyelvvizsga?
Figyelt kérdés
Miért van az hogy elsőre szinte senkinek nem sikerül az angol középfok C1-es vizsga? Olyan vizsgázóknak akik jelesek angolból,különtanár készíti fel a nyelvvizsgára ...hogy lehet hogy van aki 5x vizsgázik? Csapda ez a vizsgadíj miatt,vagy tudtok jobb helyet ahol elsőre át lehet menni ezzel a tudással ami ugye nem kevés! Nem hiszem hogy 40emberből 5 tud éppenhogy átjutni...5x 2500.-sok pénz....2010. febr. 12. 13:49
1/12 anonim válasza:
BME nyelvvizsga? nekem pont az ellenkezője a véleményem, bár én nem angolból, hanem olaszból voltam és ott nagyon kedvesek voltak a vizsgáztatók, elsőre sikerült is.
2/12 anonim válasza:
nekem sikerült elsőre ott az angol C középfok.
3/12 anonim válasza:
nekem is sikerült
meg tesómnak is..:O
4/12 anonim válasza:
A C1 nem középfok, hane felső. A B2 a középfok.
6/12 anonim válasza:
C1 tényleg felsőfok..
B2 középfok
7/12 anonim válasza:
Aki lepontozott, és főleg a 21.50, az nézzen utána, mielőtt hülyeségeket beszél. Tessék fölmenni a BME nyelvvizsga honlapjára az általános információkhoz, és megnézni a vizsgák tartalmát. Szép nagy betűkkel oda lesz írva, hogy középfok B2, felsőfok C1! A többieket meg kérem, hogy pontozzanak vissza.
8/12 anonim válasza:
21000 nem 25000...
nekem is sikerült elsőre, pedig nem jártam különtanárhoz és én is ötös vagyok angolból
talán mégsem annyira megy...
9/12 anonim válasza:
C = KOMPLEX NYELVIZSGA
A,B= egyik írásbeli másik a szóbeli..okos....
nézz utána TE;)
20:50;)
10/12 anonim válasza:
09.41 -es, ebben igazad van! De: valóban a b2 a középfok, a c1 pedig a felső. Jobban olvasd el a tájékoztatót, csak félismerettel rendelkezel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!