Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Mire elég egy 360 órás angol...

Mire elég egy 360 órás angol nyelvtanfolyam?

Figyelt kérdés
Nemrég végeztem az egyetemen, de nincs nyelvvizsgám, így diplomát sem kaptam. A diplomamentő program kézenfekvő lenne, ráadásul indul egy 360 órás képzés, de a nagy problémám, hogy sosem tanultam angolt. Nagyon alap mondatokat össze tudok rakni, ismerem a személyes névmásokat, de ennyi. Ezzel a "tudással" van értelme belefogni? Jobb lenne egy kezdő tanfolyam, de félek, hogy ha erről lecsúszom, akkor csak nagyon komoly pénzekért tanulhatok.

2015. febr. 19. 17:11
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Kedves 8. Adtam egy pluszt komepenzálás képpen, de amúgy is járt volna, csak valahogy én sem foglalkozom vele.
2015. febr. 28. 14:32
 12/14 anonim ***** válasza:
Milyen?
2015. ápr. 9. 13:02
 13/14 anonim ***** válasza:
Milyen volt a felvételi?
2015. ápr. 9. 13:03
 14/14 anonim válasza:

360 óra alatt meg is fogod unni! Ha tényleg tanulsz a képzés ideje alatt.

Én korábban tanultam angolt, de mivel hiányosságaim voltak, 240 órásra jelentkeztem, 8 hónapig tartott, de már alig vártam a végét. Hetente 2x 4 órát töltöttem a délutánjaimból a nyelviskolában, plusz otthon napi szinten 1-3 órát tanultam munka mellett, de az utolsó hónap már szenvedés volt, pedig jók a könyvek, jó a tanár. Az egyetemen annyit hiányozhattál órákról, amennyit akartál (persze ott is volt 20%-os határ, de nem vették túl komolyan, ha rendesen fel tudtál készülni a vizsgára), de itt csak 10%-os a hiányzási határ, utána pótolni kell, vagy kiraknak. És ezt komolyan is vették ott, ahol én tanultam. Heti 2x4 órával számolva a max. 24 óra hiányzás 6 alkalmat jelent. 8 hónap hetente 2x, gyorsan kitelik a 6 alkalom.

2015. máj. 15. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!