Mit jelent egy munkaajánlatnál a bewerbung?
Azt tudom, hogy szótár szerint jelentkezést/pályázatot jelent. Jelentkezni szeretnék pár osztrák munkahelyre, bementem több üzletbe, mindenhol azt mondták, hogy vigyek önéletrajzot és ezt a bewerbung-ot. Önéletrajzom van, eddig ok, viszont ez a bewerbung egy formanyomtatvány, nem, amit a cég oldaláról kell letölteni, és azt kitöltve kinyomtatava kell bevinni az üzletbe, ugye?
Na itt a bibi, ugyanis itt van 2 üzletlánc honlapja, náluk voltam bent és azt mondták, vigyem be a bewerbung-ot, viszont nem találom az oldalon.
Belinkelem ide a 2 üzletláncot, v.ki tudja, hol lehet? a 2.-nál az online bewerbungot megtaláltam, de ott alig kérnek adatot, az nem lehet, hogy ezt a pár dolgot kérik csak kinyomtatva.... Vagy az osztrákoknál ez a bewerbung v.mi mást jelent?
Köszi a hasznos válaszokat.
Szia.
Igen, ez egy formanyomtatvány, már ha lehet ezt annak nevezni. Elvileg arra találták ki hogyha online jelentkezelcegy munkára akkor ez alapján be tudjanak azonosítani, és értesíteni. Tehát ez az osztrákoknál máshogy megy, mint Magyarországon. Itthon ugye beadod az önéletrajzod, felhívnak egy rövid interjúra, ha ott megfelelsz mehetsz személyes interjúra. Namost Ausztriában ez úgy működik, hogy első körben elküldöd a bewerbungot, és ha szabad még az aktuális pozíció majd csak akkor keresnek emailben vagy telefonon, és utána mehet az önéletrajz. Szóval először ezzel a bewerbungal jelzed, hogy itt szeretnél dolgozni, és ők majd ezután keresnek meg téged.
Én legalábbis így tudom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!