A volt angol tanárom egy kém?
Figyelt kérdés
A napokban megtudtam hogy az angol tanárom Ukrán. Nem ukrajnai magyar hanem rendes ukrán, de anyanyelvi szinten beszél magyarul 0 akcentussal eddig nem is sejtettem semmit. Nyilván angolul is anyanyelvi szinten tud. Nos az a helyzet hogy olyan 75 éves férfi magas vékony alkat bajusszal mindig öltönyben igazi James Bond karakter. A korát tekintve ez hogy lehetséges? Akkoriban nem csak németet és oroszt lehetett tanulni? Főleg nem magyart és nem is utazgatott nagyon az ember főleg nem ki a Szovjetuniobol.
(Legyetek türelmesek, de képzeljétek el ti mit gondoltok?)
tegnap 21:50
1/2 anonim 

válasza:

Én azt gondolom, hogy k*rvára unatkozol.
2/2 anonim 

válasza:

"Nyilván angolul is anyanyelvi szinten tud."
Ha anyanyelvi szinten tudna angolul, nem egy kisegítő iskolában tanítana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!