Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hogy van az hogy Elméletileg...

Hogy van az hogy Elméletileg angolul?

Figyelt kérdés
2015. febr. 2. 18:59
 1/8 A kérdező kommentje:

Ideally?

Elméletileg jön ma dolgozni.

Ideally she going to come work.

Ez?

2015. febr. 2. 19:01
 2/8 anonim ***** válasza:

Van olyan, hogy she is to come to work, ez az, hogy úgy van, hogy eljön dolgozni.

Egyébként elméletileg: theoretically.

2015. febr. 2. 19:31
 3/8 A kérdező kommentje:
Szóval akkor inkább az "optimális esetben" az ideally jelentése? Mondanál légyszíves egy pár mondatot ezzel a szóval' ideally?
2015. febr. 2. 20:02
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
az in theory miért nem jó?
2015. febr. 2. 20:20
 5/8 anonim ***** válasza:

Ideally, I'd like to work at home. (Cambridge szótár)

in an imagined way; in a way that is not likely to happen or be real: Ideally, I'd like to live in New York, but that's not possible. (Oxford szótár)

2015. febr. 2. 20:46
 6/8 anonim válasza:
52%
Szerintem abba a mondatba hogy elméletileg jön dolgozni abba jobban illik a maybe szócska... persze az nem azt jelenti hogy elméletileg hanem azt hogy talán de szerintem megállja a helyét
2015. febr. 3. 20:08
 7/8 anonim ***** válasza:
én a theoreticallyt jobbnak tartom.
2015. febr. 7. 11:03
 8/8 A kérdező kommentje:

MINDENKINEK jár a zöld!

Köszönöm!

2015. febr. 7. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!