Ezt jól így jól írtam: 私は彼の愛?
Figyelt kérdés
2010. febr. 8. 00:45
4/12 anonim válasza:
Sztem is egyel kevesebb jól kell bele, e miatt vagy 3-szor keztem neki az olvasásnak :S :)
5/12 anonim válasza:
Hmmm. ha engem kérdezel, hogyne! nagyon szép! :)
6/12 anonim válasza:
Szerintem épp kínai, vagy japán nyelvről érdeklődik...
7/12 A kérdező kommentje:
És mondjuk úgy, hogy
watashiha kore wo suki desu.
2010. febr. 8. 17:00
8/12 anonim válasza:
Oo, a suki sosem lehet wo, az mindig ga vagy wa. (wa kiveteles esetekben, bonyolult.)
A te mondatod olvasata "watashi wa ano suki"
helyesen igy hangzik: 私わこれが好きです。
9/12 anonim válasza:
az elozo vagyok, valamiert nem rakta be a "de" hiraganat.. De ezt gondolom be tudod illeszteni magadtol is.
Btw erdekelne, hogy mire gondoltak azok, akik szerint a fenti mondat helyes. Komolyan, inkabb ne valaszoljatok, de ne beszeljetek hulyesegeket.
10/12 anonim válasza:
előző: csak annyi hogy 私わ.... ez inkább 私は de gondolom csak elírtad:D (én is megszívom néha):P
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!