Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Van valakinek külföldi ismerős...

Van valakinek külföldi ismerőse, aki nem tud magyarul? 13L

Figyelt kérdés
Gyakorlásként szeretnék egy angol levelezőtársat. Lehetőleg kb velem egykorút.

2015. jan. 9. 17:38
 1/8 anonim ***** válasza:
Anyanyelvi szinten beszélek angolul, de nem vagyok korodbeli :) (19) egyébként nem hiszem hogy bárki korodbeli angol anyanyelvű annyira akarna levelezőtársat..
2015. jan. 9. 17:39
 2/8 anonim válasza:
Engem is érdekelne a dolog. 13/f
2015. jan. 9. 17:43
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem feltetlenul kell, hogy angol legyen, a lenyeg, hogy beszelje a nyelvet.
2015. jan. 9. 17:44
 4/8 anonim ***** válasza:
1-es már miért ne akarna? A neten biztosan tudsz találni ilyet. Akár olyan megoldással is, hogy nyaraltok egymásnál pl., amikor én ált. iskolás voltam, nálunk volt ilyen csereprogram. És nekem is volt levelezőtársam is, bár őt az utcánkból egy bácsi szerezte nekem. Manapság már érdemesebb lenne egy nemzetközi chat oldalon próbálkoznod, ott mindenki angolul beszél, sok ilyen van. Ha eszembe jut, hogy melyiken voltam regisztrálva, megírom majd.
2015. jan. 9. 17:45
 5/8 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon sok külföldi barátom van, angol anyanyelvűek is, meg olyanok is akik nem; olyan is aki tud magyarul (is) és olyan is, aki nem.

Bár igazából nem értem, hogy okozhat problémát manapság már levelezőtársakat találni. Pld a Facebook tele van nyelvgyakorlós csoportokkal, csak kezdetnek.

2015. jan. 9. 17:49
 6/8 anonim ***** válasza:

Itt ismerkedhetsz, ha gondolod: [link]

(Személyes adatokat, név, cím, bankkártyaszám,… NEM kiadni!)

2015. jan. 9. 18:27
 7/8 anonim ***** válasza:
2015. jan. 9. 19:15
 8/8 anonim ***** válasza:
Könyvből is lehet gyakorolni
2015. jan. 26. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!