Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Melyik a legjobb interaktív...

Melyik a legjobb interaktív nyelvtanulás?

Figyelt kérdés
Németet szeretném telejen a 0.ról elkezdeni .

2015. jan. 7. 15:51
 1/3 anonim ***** válasza:

Kimész Ausztriába,annál jobb nem lesz,ott minden a környezetedben német.

Ott még motiváció is van : vagy tanulod kőkeméneyn és alkalmazod,vagy mutogatsz.

2015. jan. 7. 17:36
 2/3 anonim válasza:

Tévhit,hogy majd vki kimegy vmilyen országban és ott hipp hopp megtanulja az anyanyelvet.

Anyanyelvűek nem állnak le téged tanítani.

Csak azok profitálnak belőle igazán,akik elértek egy erős haladó szintet.

2015. jan. 7. 18:41
 3/3 anonim ***** válasza:

Persze ,hogy nem állnak le.

Velem sem úgy volt,hogy kimentem halőrnek és megállt velem az osztrák összetett múltat tanulni.

Volt kis füzetem (szótárfüzet),volt kis szótáram,betudtam mutatkozni volt 1 laptopom amiről a byekvtanokat keresgettem,tanulgattam.

Tanultam a mondatok általános felépítését,mit hogyan kellene ,tanultam mellé szavakat.

Ezeket napi szinten próbáltam alkalmazni,minden tárgyat amit nem tudtam azt felírtam ,hogy micsoda.

Próbáltam beszélgetni,ha nagyon nézett emgkérdeztem betanult mondatból,hogy hülyeséget mondtam-e stb...

Ott könnyebb volt rászánni magam.

Ott nem volt,hogy x megtanult szó után "száraz mára elég,nincs kedvem abbahagyomstb..."

2015. jan. 7. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!