Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » SÜRGŐS Lefordítja valaki ezt...

SÜRGŐS Lefordítja valaki ezt a rövid spanyol bemutatkozást?

Figyelt kérdés

A nevem Kovács Sándor 16 éves vagyok budapesten élek a szüleimmel és a testvéremmel apukám vállalkozó anyukám tolmács. A testvérem 12 éves. Az én hobbim a testépités heti 5-6 alkalommal szoktam edzeni. Van egy macskám is ő olyan 2 éves.

.

.

Lehetne valami kezdő nyelvhasználattal irva( ilyen bonyolulttabb szavak nélkül.)

Köszönöm

2014. dec. 11. 19:02
 1/1 anonim ***** válasza:

Ez egy magyar bemutatkozás :P

Utoljára 6 éve tanultam spanyolul, akkor sem valami magas szinten, úgyhogy elég kezdő nyelvhasználattal lesz írva :D

Me llamo Sándor (vagy Alejandro, ha nagyon raj akarsz lenni :P) Kovács. Tengo 16 años. Vivo en Budapest con mis padres y mi hermano/hermana (nemtől függően). Mi papá es un empresario, y mi mamá es un intérprete. Mi hermano/hermana tiene 12 años. Mi hobby es culturismo, entreno 5-6 veces a la semana. Tengo un gato que tiene aproximadamente dos años.

2014. dec. 11. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!