Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hogyan fogjak hozzá a francia...

Hogyan fogjak hozzá a francia nyelvtanuláshoz?

Figyelt kérdés
Több oldalt is nézegettem, de egyik se az én elképzelésem szerint mutatja a dolgokat. A lényeges dolgok érdekelnének, pl. egy kijelentő mondat szerkezete, hogy mi mi után áll, normális magyarázattal, példával. A kreatív francia számomra egy mindenbe bele kezdő majd félbehagyó anyag és még normális magyarázatot sem ad.
2014. dec. 9. 10:33
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem konyvekkel tobbre mesz... meg ha konkret nyelvkonyveket veszel (pl scenero) azok csak elmondjak a szabalyt, de nem magyarazzak meg, hogy miert ugy van, raadasul francia nyelvu... szerintem tanar nelkul ne kezdj hozza, mivel a francia teljesen mas nyelv mint a magyar.... mondatok szerkezete, ragozasok, him es nonem stb minden teljesen mas. A nagyon alapokra erdemes tanart felvenni!
2014. dec. 9. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!