Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Megérné megtenni? (lent)

Megérné megtenni? (lent)

Figyelt kérdés
Németet tanulok 1. osztály óta,angolt pedig két éve,de igazából nem nagyon tanultunk semmit.Most jött egy új angoltanár aki viszont nagyon jól tanít,a múltidőt és a mellékévfokozást vesszük jelenleg,már többet tanultunk vele mint a másik tanárral az elmúlt két évben. 7. osztályos vagyok és jövő tanévre (szeptember) el kellene döntsem hogy hova megyek továbbtanulni.Én a Kratochvil Károly Honvéd középiskolába szeretnék továbbmenni,de ott nincs német nyelv,pedig abból nagyon jó az osztályom és én magam is.Szóval,MEGÉRNÉ nekem így angol nyelvű középisk-be menni ha nyáron fogadnék magántanárt.Feltudnék fejlődni olyan szintre hogy elég legyem oda a tudásom? És ha igen akkor középiskola közben mindenképpen eljárnék egy némettanárhoz mert nem szeretném elhanyagolni az egyik legnagyobb erősségemet,a németet.Ja és tanulmányilag kiváló vagyok. A válaszokat előre is köszönöm!

2014. dec. 7. 13:27
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem kb 0 angoltudással is lehet menni középsuliba, fel vannak rá készülve hogy több csoportra bontják az osztályokat és vkinek az elejétől kell tanítani, úgy meg hogy vmennyit tanulsz magadtól meg magántanárhoz is jársz kb kimagasló vagy akorosztályodból szorgalom terén :D mondjuk nekem furcsa hogy nincs német nyelv egy középsuliba, de ne ez alapján válassz sztem amúgyis fontos az angol
2014. dec. 7. 13:34
 2/3 A kérdező kommentje:
Na igen,ezt én is furcsálom hogy pont a német az ami nincs,helyette orosz meg francia van.De nekem elég 2-nyelvet tanulni,nem kell több egyenlőre.A másik pedig: A németet nem fogom elhanyagolni ha magántanárt szerzek,vagy ez még jobb mint ha iskolában tanulnám?
2014. dec. 7. 14:28
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát főleg ha magadtól akarsz magántanárhoz járni sokkal jobb, meg könnyebb tanulni mikor a tanár a te tempódban halad, mert csak te vagy diák csak persze anyagilag megterhelőbb, de ha bírják a szüleid pénzzel te meg szorgalommal idővel akkor így csináld
2014. dec. 7. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!