Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Jó ANGOLOS segítene nekem?...

Jó ANGOLOS segítene nekem? Kezdő vagyok és kellene holnapra a feladatsor. Akinek jól megy annak nagyon egyszerű lesz . Köszönöm aki segít. (lent)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2014. dec. 6. 19:57
 1/8 anonim ***** válasza:
89%
Egy kezdőnek pont az lesz hasznos, ha megoldja magától! Különben örökre kezdő marad!
2014. dec. 6. 20:55
 2/8 A kérdező kommentje:
Kedves válaszoló én nem látok ilyesféle kérdést feltéve , ha nem akarsz segíteni akkor tarts magadba a gondolatod, egyébként azért írtam ki mert hibátlanra kell leadni a tesztet..de hidd el ezen kívül jó pár feladatsort kitöltöttem de ezt le is kell adnom, és meg kell tanulnom ..nem szeretném rosszul megtanulni és szeretném jól megcsinálni a feladatot! Üdv.
2014. dec. 6. 21:08
 3/8 |Orfeusz| ***** válasza:
30%

első:

they were

it was

there were

it was

it was

they were

there was

2014. dec. 6. 21:34
 4/8 anonim ***** válasza:
83%
Továbbra is egy idióta vagy, ha ez szerinted tanulás. Üdv!
2014. dec. 6. 21:35
 5/8 |Orfeusz| ***** válasza:
30%

B:

was

was

were

were

was

were

were

was

2014. dec. 6. 21:36
 6/8 |Orfeusz| ***** válasza:
50%
C: nézd meg hogy az eredeti mondatban was vagy were, ugyan olyat kell a válaszba is írni
2014. dec. 6. 21:37
 7/8 |Orfeusz| ***** válasza:
30%

D:

wasn't

were

was

were

weren't

were

was

were

were

Csak azt kell kitalálni hogy az alany kicsoda, utána már egyértelmű

2014. dec. 6. 21:40
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszod, ment a zöld kéz :)

Téged 4. meg nem kérdezett MÉG MINDIG senki, akkor mondj véleményt ha ismersz és a kérdésre válaszolj puszi, tudok gratulálni neked :)

2014. dec. 6. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!