Orosz tanuláshoz milyen könyveket ajánlanátok?
Alapoktól a felsőfokig szeretnék eljutni. A Kljucs 1-2 megvan. 1000 kérdés 1000 válasz szintén. Továbbá még tervezem a "Beszéljünk oroszul!" c. könyv beszerzését is, illetve érettségi feladatok oldását, közép-és emelt szinten egyaránt.
+ Megvan a PONS Orosz nyelvtan röviden és érthetően c. könyve.
Mást? Mit vegyek még?
A Beszéljünk oroszul Havronyina könyv mellett Havronyinának van egy orosz nyelvtani gyakorlókönyve. Ez nagyon szuper, mert témánként van benne a nyelvtan, így csoportosítva lehet gyakorolni belőle.
Én is magamtól kezdtem, folytattam, mert a csoportom megszűnt. Nekem az ált. isk. sorozat van meg, a Kulcsot nem szeretem, a tanfolyamon ebből tanultunk, de az nekem könnyű volt, Sagza sagomot és a Ponst vettem át. Sajnos így egyedül hiányérzetem van, a beszéd nem fog menni, a nyelvtanra hajtok. Az ált. isk. orosz sorozattal nem végeztem, jelenleg a 6. osztályba járok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!