Mennyi idő kell angol középfokú nyelvvizsga letételéhez, ha szinte nulláról, csak a hétköznapokban felszedett szavak ismeretéből indulok?
Ezt úgy érted hogy nem tanultál angolt ezelőtt?
Én is most kezdem februárba,Nekem a tanár azt mondta novemberben megcélozhatom a vizsgát.[Mondjuk Én 7 éve tanulok angolt].Rengeteg szavat tanulj,fordíts pl:,zene szövegeket ez nagyon hasznos lehet.Az biztos hogy sokat kell rá "seggelni" de ha sokat tanulsz és kitartó vagy sikerülhet.Amúgy max. 1 év a felkészülési idő.
m.
Ez mindenkinél más, pl én tök hüle vagyok a nyelvekhez, nincs hallásom kicsit sem. De angolul úgy tanultam meg hogy iskolávan tanultam (ami ugye egyenlö a nullával , na jó alapokat kaptam) és egy évet amerikában töltöttem, akkor már folyéknyan tudtam de szépen a munkámban otthon tanultam meg.
aztán kikerültem németországba és németül egy szót sem tudtam(soha nem tanultam) és másfél év intenzív nyelvtanfolyamon megtanultam annyira hogy német irodában kaptam állást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!