Eddig bosszankodtam, hogy minél több jobb választ ad az ember, annál kevesebb lesz a százalékja, de már az sem érdekel, ha nulla százalékos leszek.
A jó ég megáldjon, ott a példamondat. Csak az eszedet kellene használnod. Megadták a mondatkezdést, utána kell írni, hogy should vagy shouldn't és simán bemásolni az egyik végződést. Ja, hogy melyiket? Hát kérem, arra van a szótár, ha valamelyiket nem érted.
Persze, megírhatom helyetted (legyen ez lecke vagy sem), de abból te mi a kutyafülét tanulsz?
pl. (alacsony a fizum) - Más állás kellene keresned (You should...)
(Jacknek mindig gond a felkelés) Nem köllene oly későn lefeküdnie (He shouldn't...)
És a többi feladatnál is a példamondat mutatja, mi a dolgod.
Oldd meg saját szorgalomból, ezeren leszünk itt, akik megnézzük, ha kell, javítjuk, indoklunk, tanácsokat adunk. Ezerszer többet tanulsz belőle, mintha kimásolod innen valakinek a megoldásait.
Vagy az életet is más fogja élni helyetted?
Bocs!
Az szuper, máris visszavonok mindent és bocs! - pötyögd be, s mi megmondjuk a tutit ;)
:)
2.(My salary is very low) You should look for another job.
3.(Jack always have difficulty getting up) He shouldn't go to bed so late.
4.(What a beautiful view!) You should take a photograph.
5.(Sue drives everyhere.She never walks) She shouldn't use her car so much.
6.(Bill's room isn't very interesting) He should put some pictures on the walls.
2. feladat
2.I think you should be banned.
3.I don't think you should go out.
4.I think they should resign
3. feladat
3.you should have come
4.I should do
5.i should do
6.she should win
7.we should have win
8.should be
9.should arrive
4. feladat
3.We should reserved one.
4.ezt nem tudtam.:D
innentől már nem igazán ment amiket beírtam az hülyeség sztem...amiket nem tudtam abban tudnátok segíteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!