Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Melyik legyen a másik választo...

Melyik legyen a másik választott nyelvem az angol mellett logisztikai diplomához?

Figyelt kérdés
Angol az első, de mi legyen a második? Német, orosz? Vagy melyik? Szeptembertől kell választanom a másodikat.
2010. jan. 28. 09:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Párom is ilyen cégnél dolgozik, náluk a francia a fontos és mellé az angol. Neki bejött mert elég jól keres vele.
2010. jan. 28. 12:24
 12/17 A kérdező kommentje:

Francia, húh az nehéz, nem merném bevállalni, de köszönöm neked is :)

FSZ-esnek: a matek egyátalán nem vészes, nekem sincs sok közöm a matekhoz de százalékot, értéknövekedést, csökkenést, realizált nyereséget és díjktg-eket biztos, hogy te is tudsz számolni, ezek alap dolgok, egyszer kell megjegyezni, hogyan számítják ki és onnan bármilyen feladatra rá lehet húzni ugyanazt a számítási módszert.

2010. jan. 28. 12:45
 13/17 anonim ***** válasza:

az FSZ-.es vagyok.)

hát köszi a bizalmat,remélem igazad lesz,mert valóban érdekel ez a terület,és jó lenne nem elbukni a matek miatt.)

de neked sok sikert a továbbiakra is,)

2010. jan. 28. 16:29
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

FSZ-esnek:

Húh, én a 2. vagyok, és most kezdtem a Szolnoki Fősulit, hát nekem a gazdmatek 1 újrafelvevős lesz, de be kell azt is vallanom,h lusta voltam tanulni. De ha tanul az ember szerintem megvan a 2-es.

Egyébként ha van lehetőséged, akkor inkább fősulira menj:)

2010. jan. 28. 17:37
 15/17 anonim ***** válasza:

megint az FSZes

BA-n vagyok most,nemsoká végzek.Megyek MA-.ra de ha nem vesznek fel akkor lesz ez az FSZ-képzés---

szóval végülis a fősuli már meglesz,csak egész más irányon:O

kérdezőnek:bocsi h.offoltam:)

2010. jan. 28. 17:42
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
A német, mert Németország a fő külker. partner és Ausztria is fontos. Esetleg a francia, de az már csak kevés cégnél fontos. Mezőgazdasági területen (zöldség, gyümölcs) az olasz is fontos európai viszonylatban. Tehát úgy, hogy nem tudom, hol fogok dolgozni, a németet választanám.
2010. jan. 29. 02:47
 17/17 A kérdező kommentje:

02:47 köszi, most már biztos, hogy a német lesz, mert valóban nem tudom, hogy hol fogok dolgozni néhány év múlva

FSZ nem gond az OFF, köszi a jókívánságokat és neked is sok sikert

2010. jan. 29. 09:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!