Melyik legyen a másik választott nyelvem az angol mellett logisztikai diplomához?
Francia, húh az nehéz, nem merném bevállalni, de köszönöm neked is :)
FSZ-esnek: a matek egyátalán nem vészes, nekem sincs sok közöm a matekhoz de százalékot, értéknövekedést, csökkenést, realizált nyereséget és díjktg-eket biztos, hogy te is tudsz számolni, ezek alap dolgok, egyszer kell megjegyezni, hogyan számítják ki és onnan bármilyen feladatra rá lehet húzni ugyanazt a számítási módszert.
az FSZ-.es vagyok.)
hát köszi a bizalmat,remélem igazad lesz,mert valóban érdekel ez a terület,és jó lenne nem elbukni a matek miatt.)
de neked sok sikert a továbbiakra is,)
FSZ-esnek:
Húh, én a 2. vagyok, és most kezdtem a Szolnoki Fősulit, hát nekem a gazdmatek 1 újrafelvevős lesz, de be kell azt is vallanom,h lusta voltam tanulni. De ha tanul az ember szerintem megvan a 2-es.
Egyébként ha van lehetőséged, akkor inkább fősulira menj:)
megint az FSZes
BA-n vagyok most,nemsoká végzek.Megyek MA-.ra de ha nem vesznek fel akkor lesz ez az FSZ-képzés---
szóval végülis a fősuli már meglesz,csak egész más irányon:O
kérdezőnek:bocsi h.offoltam:)
02:47 köszi, most már biztos, hogy a német lesz, mert valóban nem tudom, hogy hol fogok dolgozni néhány év múlva
FSZ nem gond az OFF, köszi a jókívánságokat és neked is sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!