Melyik legyen a másik választott nyelvem az angol mellett logisztikai diplomához?
Ó, 3 pont a németnek. Kár, hogy utálom ezt a nyelvet, de ha muszáj.........
Köszönöm a hozzászólásokat!!!
bocsi megkérdezhetem hol tanulod a logisztikát,és hogy van ez a nyelvválasztás dolog?meg milyen maga a képzés?
bocsi h.offolok,de lehet h.szeptembertől én is ilyesmit fogok tanulni,és kiváncsi vagyok:)
Ez a TPF [link]
nemzetközi gazdálkodás BA szak, a kimeneti követelménye 2 középfokú szaknyelvi nyelvvizsga, logisztika szakirány és szándékozom továbbmenni másoddiplomás képzésre ott is a logisztikai menedzseri érdekel
közgazdasági középiskolában érettségiztem, az első fél év szinte ua. makro-és mikroökonómia, statisztika, pénzügy, számvitel stb. a többi sem vészes, választható, hogy mikor veszed fel a 2. nyelvet.
Te hol fogsz szept-től tanulni?
köszi a választ..:)
hát még nem biztos,de én lehet h.FSZ képzésre fogok járni-->nemzetközi szállítmányozási és log.ügyintéző
..Ez mondjuk sztem nem ér annyit, mint ha úgy tanulnám ahogy te./tehát BA-n belül,szakirányként-/
Sajna matek nem az erősségem,és midenfélét hallottam már(h.nem sok van belőle,kibírható-másik oldalról meg hogy azért elég kemény a matekos része...szóval vacilálok:O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!