Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Dalszövegfordítással menynit...

Dalszövegfordítással menynit lehet fejlődni nyelvtanulás terén?

Figyelt kérdés

angolról fordítanék magyarra, jelenleg alapfokon vagyok szóval eleinte sokat kéne szótáraznom. kérdés hogy mennyire hatékonyan erősödne meg a szókincsem, és hogy nyelvtan valamennyire ragadhatna e rám.

persze nem lil wayne és rihanna szövegekre gondotlam, azokból sokat nem tanulnék :D

2014. nov. 10. 00:23
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem rossz ötlet.

Én ezeket ajánlom még emellé:

- Filmeket, sorozatokat nézni angolul, először magyar felirattal, aztán angol felirattal, végül persze felirat nélkül;

- Ez a könyv szerintem remek: Erwin Tschirener: Angol szókincs.

Sok sikert!

2014. nov. 10. 03:26
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem jo otlet.

Annyira nem veszik figyelembe a korrekt nyelvtant, csak rimeljen.

Sok a szleng, amit alapfokon nem fogsz tudni kiszotarozni, sok benne a koznyelv is, amivel inkabb ne kezdj angolul tanulni.

Rossz kiejtest is tanulnal.

2014. nov. 10. 05:54
 3/4 anonim ***** válasza:

Én is tanulom a nyelvet,de én jobban favorizálom a híreket , újságokban megjelenő utazással , öltözködéssel kapcsolatos híreket, itt ugyanis sokkal több dolog van és tematikusabban. Valaki ajánlotta nekem a www.newsinlevels.com/ oldalt, itt 3 szókincsszinten van ugyanaz a hír.

A lényeg,hogy a fokozatosság híve vagyok és annak hogy sokszor kell a régi dolgokat ismételni,de persze van aki könnyen tanul..

2014. nov. 10. 08:10
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi midnenkinek a választ!:)
2014. nov. 10. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!