Továbbtanulás Bécsben? Tapasztalatok ezzel kapcsolatban? Bővebben lent!
Igen, rengeteg ilyen kérdés van, és olvasgattam is közülük egy párat.
Konkrétan az érdekelne, hogy jövőre vagyok végzős, 2014-ben végzem, hallottam olyan lehetőségről, hogy a 25 év alattiak eltudnak menni dolgozni fél évig, és utána a munkaszolgáltatója küld nyelvtanfolyamra, amely altal el tudod sajatitani a nyelvet, ez áll? Valaki bővebben erről tudna valamit mondani?
Alapfokon vagyok a némettel, és rengeteget kell tnaulnom azért, hogy meg legyen egy B2-es nyelvvizsgám...
Mennyire nehéz egy egyetemre bejutni? Hallottam hogy az egyedek 60-70%át nem veszik fel, mert az elsődleges teszteken elbuknak, igaz ez? Tapasztalatok/vélemények ezzel kapcsolatban?
A magyaroktól 2 emelt szintű érettségit és felsőfokú nyelvvizsgát kérnek, legalábbis Németország összes egyetemére ez igaz. Ausztriával nem vagyok képben, de ott is hasonló lehet a helyzet. 2 ismerősöm közül mindkettőt felvették elsőre, szerintem ha valaki ír egy jó érettségit, odateszi magát és még a nyelvvizsgája is megvan, akkor nem lehet baj. Annak még érdemes utánanézni, hogy mennyire népszerű a szak. Nyilván attól is függ, hogy kit vesznek fel.
Sok sikert!
Szia!
itt van egy link. Nem tudom mennyire lesz hasznos a számodra.
Olvasd át, mert én csak a kezdőrészt olvastam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!