Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Szerintetek Májusban tudok...

Szerintetek Májusban tudok menni felsőfokra angolból?

Figyelt kérdés

Most voltam középfokon, igaz nem tudom az eredményem még, de szerintem meglesz. És Májusban szeretnék menni felsőfokra. Egyedül tanulok itthon, megvettem az 1000 kérdés és válasz + színes kérdések és válaszok angol nyelvből felsőfokon + egy ilyen kis könyvet ami a szövegértéssel kapcsolatok. Rengeteg amerikai sorozatot nézek felirat nélkül eredeti nyelven és a BBC-t is szoktam hallgatni. Ha folyamatosan tanulok, meglesz akkor a vizsga Májusban?

15/F

2014. okt. 28. 19:18
 1/3 anonim ***** válasza:
Meg.
2014. okt. 28. 20:55
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem igen :) Én is épp készülök a decemberire, érdemes nyelvvizsga típusfeladatokat csinálnod, illetve leszedned/megérdeklődni, hogy pontosan mit kérnek a társalgáson, mert az ECL-nél pl. nem is minden van benne ezekben a könyvekben, amit kérnek.
2014. okt. 29. 01:37
 3/3 A kérdező kommentje:
Oksi. Koszonom a valaszokat! :)
2014. okt. 29. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!