Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hogyan szoktátok tanulni a...

Hogyan szoktátok tanulni a nyelveket?

Figyelt kérdés
Kicsit nehezen megy nekem a nyelvtanulas :/

2014. okt. 19. 14:46
 1/4 anonim ***** válasza:

[link]

Elég hasznos oldal. Ami hülyeség, az a szavak bemagolása.

Egyszerűbb, ha pl idegen nyelvű vlogokat nézel neten. Azokból megragadnak bizonyos mondatok, szituációk, amiket fel tudsz használni.

2014. okt. 19. 14:57
 2/4 anonim ***** válasza:
De a feliratos filmek/sorozatok nézése se árt.
2014. okt. 19. 14:59
 3/4 TallandThin Boy válasza:

#1 Én pont úgy ahogy az első válaszoló írta. Vlogokat, videókat szoktam nézni, természetesen angolul. Nagyon hasznos tud lenni.

A doulingo is szuper, próbáltam már, de felhagytam vele, mert lusta voltam hozzá. Talán majd újra elkezdem.

2014. okt. 19. 15:21
 4/4 webnyelv ***** válasza:

Az is kérdés, hogy hol (pl. iskolában) tanulod a nyelvet.

Sokféle módszer van, és attól is függ, melyik része megy nehezen: a szótanulás? A mondatalkotás?

Szótanuláshoz kiteheted kis fecniken a szavakat a szobádban mindenféle helyre, pl. a hűtőre ráraksz egy fecnit, hogy "refridgerator". De komplett mondatokat is kiragaszthatsz a faladra.

Attól is függ, milyen szinten vagy a nyelvvel. Útközben magadban mondogathatod idegen nyelven, ami eszedbe jut, amit épp látsz magad körül, amit aznap csináltál vagy csinálni fogsz.

2014. okt. 20. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!