Hogyan szoktátok tanulni a nyelveket?
Elég hasznos oldal. Ami hülyeség, az a szavak bemagolása.
Egyszerűbb, ha pl idegen nyelvű vlogokat nézel neten. Azokból megragadnak bizonyos mondatok, szituációk, amiket fel tudsz használni.
#1 Én pont úgy ahogy az első válaszoló írta. Vlogokat, videókat szoktam nézni, természetesen angolul. Nagyon hasznos tud lenni.
A doulingo is szuper, próbáltam már, de felhagytam vele, mert lusta voltam hozzá. Talán majd újra elkezdem.
Az is kérdés, hogy hol (pl. iskolában) tanulod a nyelvet.
Sokféle módszer van, és attól is függ, melyik része megy nehezen: a szótanulás? A mondatalkotás?
Szótanuláshoz kiteheted kis fecniken a szavakat a szobádban mindenféle helyre, pl. a hűtőre ráraksz egy fecnit, hogy "refridgerator". De komplett mondatokat is kiragaszthatsz a faladra.
Attól is függ, milyen szinten vagy a nyelvvel. Útközben magadban mondogathatod idegen nyelven, ami eszedbe jut, amit épp látsz magad körül, amit aznap csináltál vagy csinálni fogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!