Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Minél több nyelvet megszeretné...

Minél több nyelvet megszeretnék tanulni! Szerintetek melyiket éri meg legjobban?

Figyelt kérdés

Eddig tudok Magyarul, szerbül és egy kicsitt angolul!

Megszeretnék tanulni rendessen angolul, németül, spanyol, francia, orosz, és kínaiul! :)

Angolul igyis-ugyis megtanulok. Németül is megakarok tanulni mert sok ismerősöm van németországba. A többit meg csak ugy szórakozásbol! :)

Beszeretném járni a világot! :)

2014. okt. 18. 17:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Te jó ég! Annyi hiba van ebben a pár sorban, hogy a helyedben még azt sem venném 100%- ra, hogy tudsz magyarul! Tanulj meg először írni, utána dumálj!!!
2014. okt. 18. 19:34
 2/7 anonim ***** válasza:

valahogy úgy, ahogy az előző mondja.

egyébként nemes szándék, hajrá, de közben a magyarra is szénj egy kis időt.

2014. okt. 18. 20:57
 3/7 anonim ***** válasza:
hehe:) szánj
2014. okt. 18. 20:57
 4/7 anonim ***** válasza:

" Tanulj meg először írni, utána dumálj!!!"

Szerintem pedig első a "duma". Gondolom te sem írással kezdted a magyar tanulást. :-D

2014. okt. 19. 01:50
 5/7 A kérdező kommentje:

Elnézést kérek a hibáimért! Ennek egyik oka, hogy szerbiában élek és erre felé kicsitt máskép beszélnek, az irásról ne beszéljek! :)

A fogalmazással meg mindig baj volt, nehezen magyarázom el amit szeretnék! Ezért olvasok sokat!

És hogy egybe irom a szavakat az meg mert gyorsan gépelek és nem figyelek oda!

2014. okt. 19. 02:08
 6/7 Kim Bo Mao ***** válasza:

:D teljesen megértelek, én is megakarok tanulni egy csomó nyelven! Szerintem jó a sorrended, amit leírtál: angol-német-spanyol/francia-orosz-kínai. :)

Az első kettő éri meg a legjobban jelenleg szerintem :)

2014. okt. 26. 18:30
 7/7 anonim válasza:

Szerintem az angolt tanuldd meg rendesen, utána meg a németet, mert ezzel a 2 nyelvvel kb. bárhol fogsz tudni beszélni az emberekkel.

Utána jöhet a többi:)

2018. márc. 8. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!