Minél több nyelvet megszeretnék tanulni! Szerintetek melyiket éri meg legjobban?
Eddig tudok Magyarul, szerbül és egy kicsitt angolul!
Megszeretnék tanulni rendessen angolul, németül, spanyol, francia, orosz, és kínaiul! :)
Angolul igyis-ugyis megtanulok. Németül is megakarok tanulni mert sok ismerősöm van németországba. A többit meg csak ugy szórakozásbol! :)
Beszeretném járni a világot! :)
valahogy úgy, ahogy az előző mondja.
egyébként nemes szándék, hajrá, de közben a magyarra is szénj egy kis időt.
" Tanulj meg először írni, utána dumálj!!!"
Szerintem pedig első a "duma". Gondolom te sem írással kezdted a magyar tanulást. :-D
Elnézést kérek a hibáimért! Ennek egyik oka, hogy szerbiában élek és erre felé kicsitt máskép beszélnek, az irásról ne beszéljek! :)
A fogalmazással meg mindig baj volt, nehezen magyarázom el amit szeretnék! Ezért olvasok sokat!
És hogy egybe irom a szavakat az meg mert gyorsan gépelek és nem figyelek oda!
:D teljesen megértelek, én is megakarok tanulni egy csomó nyelven! Szerintem jó a sorrended, amit leírtál: angol-német-spanyol/francia-orosz-kínai. :)
Az első kettő éri meg a legjobban jelenleg szerintem :)
Szerintem az angolt tanuldd meg rendesen, utána meg a németet, mert ezzel a 2 nyelvvel kb. bárhol fogsz tudni beszélni az emberekkel.
Utána jöhet a többi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!