Ez hogy lenne helyesen?
Figyelt kérdés
I have read your job advertisement on the www.profession.hu webpage and I would like to express my interest for the "xyz" position.2014. okt. 11. 21:01
1/3 anonim válasza:
Egy ilyet találtam mintának, hogy "I am interested in the Coordinator position advertised on www.profession.hu."
Vagyis fölösleges, hogy olvastad, nyilván olvastad, ilyet meg én sose hallottam, hogy I would like to express my interest. Magyarosnak tűnik.
2/3 anonim válasza:
I would like to apply for the position of.. which was advertised on profession.hu
3/3 anonim válasza:
"I would like to express my interest" perfekt! Igenyes, hivatalos kifejezes. Hasznalva is van napi szinten.
"I have read your job advertisement…" ez sem rossz, ezt is hasznaljak, de en meg odairnam, hogy "with interest" on the...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!