Hogy van ez NÉMETül?
Hogy van ez németül?
6:30-kor kelek fel és reggelizek. Általában 1 zsömlét szoktam enni. Utánna fogatmosok aztán megfésülködök majd felöltözök. Felveszem a táskámat és gyalog elindulok az iskolába. A tanítás 7:30-kor kezdődik. Nekem átlagosan 7 órám van. Az iskolában matekórán számolunk, rajz órán rajzolunk, tesi órán futunk, irodalom és nyelvtan órán sokat írunk. Én átlagosan 14 órakor indulok haza. Majd ha hazaértem ebédelek. Ha megebédeltem elkezdek tanulni. Amikor végeztem a tanulással vagy zeét hallgatok vagy filmet nézek. 18 óra körül megvacsorázok, majd fogat mosok. Miután fogat mostam megint zenét hallgatok vagy filmet nézek. 21:30 és 22:30 között lefekszem aludni.
Nem tudom lefordítani
A válaszokat előre is köszönöm.
Ich stehe um halb 7 Uhr auf und frühstücke. Ich esse meistens ein Brötchen. Dann putze ich mir die Zähne, kämme mich und ziehe mich an. Ich nehme meine Schultasche und gehe zu Fuß zur Schule. Der Unterricht beginnt um halb acht Uhr. Ich habe im Allgemeinen 7 Stunden. In der Schule rechnen wir in der Mathestunde. Wir zeichnen in Kunst. In Literatur und Grammatik schreiben wir viel. Ich gehe meistens um 14 Uhr nach Hause. Ich esse zu Mittag zu Hause, dann lerne ich. Danach höre ich Musik oder ich sehe einen Film.
Ich esse um 18 Uhr Abendbrot, dann putze ich mir die Zaehne. Danach höre ich Musik oder sehe fern.
Ich gehe zwischen halb zehn und halb elf ins Bett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!