Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » 14 évesen lehet nyelv vizsgát...

Dav1iD kérdése:

14 évesen lehet nyelv vizsgát le tenni? Jól beszélek angolul.

Figyelt kérdés
2014. okt. 2. 13:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Persze, hogy lehet. De szerintem csak középfokút és felsőfokút érdemes, alapot nem.
2014. okt. 2. 13:40
 2/7 anonim ***** válasza:
74%
Remélhetőleg jobb az angoltudásod, mint a magyar, mert ilyen helyesírással kivágnak onnan azonnal :D
2014. okt. 2. 13:43
 3/7 anonim ***** válasza:

Lehet, de nem érdemes sztm 16 éves kor előtt, mert amikor a nyelvvizsgán feljönnek különböző témák, amiben egy 14 éves nem biztos, hogy járatos még és mivel magyarul sem tudsz róla beszélni ezért nyilván angolul sem. Ezért szokták javasolni, hogy gimi másodikba csináljon az ember elsőzsör nyelvvizsgát, ilyen korban két év még sokat számít.

Félre ne értsd nem lehetetlen, csak érdemes hagyni még egy kicsit magadnak, hogy tapasztaltabb legyél a világ dolgaiba. :)

És akkor a nyelvtan:

"nyelvvizsga" és a "letenni" is egy szó...erre érdemes odafigyelni, mert nem árt, ha az ember az anyanyelvét is jól beszéli. :)

2014. okt. 2. 14:16
 4/7 A kérdező kommentje:
Sajnos 1/2 évig kint voltam angliában és nem nagyon vagyok még formában. Elnézést a nyelvtani hibák miatt.
2014. okt. 2. 21:27
 5/7 A kérdező kommentje:
Azért ha az ember fél évig egy szót sem beszél magyarul könnyen elfelejthet dolgokat.
2014. okt. 2. 21:30
 6/7 anonim ***** válasza:
hogy jutottál ki Angliába? :)
2014. okt. 3. 10:54
 7/7 A kérdező kommentje:
Nagy nénikém kint lakik a férjével és vendégségben voltam náluk.
2014. okt. 4. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!