Orosz vagy német? (A többi lent)
Így van, azt tanuld, amelyiket szeretnéd. Én középben oroszt szerettem volna, de angol-német volt, nem is kedveltem meg. Évek múlva, mikor sikerült - számomra - normális könyvet találnom, kedveltem meg az angolt. És végre indult orosz csoport is, igaz, 1 év múlva megszűnt érdeklődés hiánya miatt. De a lényeg, hogy egy kínlódás volt az angol, mert nem szerettem.
Lehet, hogy pislogni fognak, hogy miért orosz, nem Putyin a lényeg, hanem az, hogy egy olyan ország nyelve, amely felé országunk nyit politikailag. Nem mellesleg jönnek üdülni az oroszok, a némethez képest az orosz igen ritka nyelv, nem fognak potyogni a tolmácsok, a fordítók, a nyelvet beszélők.
Én is tanulom az oroszt, nehéz, mivel szeretem, tetszik a nyelv, szívesen áldozok rá az időmből.
Itt a gyakorin több ilyen téma is indult, nézz be más orosz nyelv című topicba. Nem elvetendő nyelv, bár a múltjuk szerint sokaknak az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!