Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Szerintetek érdemes angolból...

Szerintetek érdemes angolból előrehozott emelt érettségit letenni 10. osztály végén?

Figyelt kérdés

Nyelvi speces osztályba járok. Szerintem már elértem azt a szintet, hogy letudjak érettségizni angolból emelt szinten. Unalmasak az órák, mindent tudok. Viszont ha ezt 10. év végén megcsinálom akkor ugye még van 2 évem. Utána nem kötelező órákra bejárni.

De akkor meg nem is használom a nyelvet.

Szerintetek mit csináljak?:/

2014. szept. 25. 15:12
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted éred el vagy eléred? Hány %-ra sikerültek a korábbi évek érettségi feladatai? A szóbelit meg csak egy tanár tudja megítélni. De ha eléred azt a szintet, akkor megéri, a tanőra nem hatékony. A megnyert időt hasznos tanulásra, akár angol, akár más nyelv, tudod fordítani.
2014. szept. 25. 17:14
 2/3 anonim ***** válasza:
Előbb osztályozó vizsga kell a 11. és 12. évfolyamból.
2014. szept. 25. 17:30
 3/3 anonim ***** válasza:
Bár én középszintűt és 11.ben csináltam meg előrehozottat, én nem bántam meg cseppet sem. Ha az előző évik mennek, (ahogy az előző is írta) csináld meg. Nem csak amiatt, hogy nem kell bejárnod, hanem 12.-ben jó volt ,hogy annyival is kevesebb a dolgom érettségikor, az írásbeli napján pihenhettem otthon, koncentrálhattam a többire.
2015. febr. 24. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!