Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Van itt valaki aki facebook-on...

Van itt valaki aki facebook-on japán nyelvet tudn tanítani nekem?

Figyelt kérdés
Tetszik a nyelv és azt tervezem hogy a jövőben ki költözök Japánba. Keveset (nagyon keveset) már tudok de az messze nem elég. Kérem valaki tanítsa meg a nyelvet.

2014. szept. 19. 13:52
1 2
 1/11 anonim válasza:

szia, szerintem a japán annál egy kicsivel "macerásabb" nyelv, hogy azt neked facebook-on keresztül megtanítsa valaki... mellesleg úgy gondolom, hogy elég időigényes feladat is, nem hiába kérnek el érte szép pénzeket a magántanárok...

Szerintem, ha komolyan akarsz vele foglalkozni, akkor keress magántanárt (egyetemisták biztos, hogy olcsóbban vállalnak, mint mondjuk nyelviskola), vagy keress a neten ilyen anyagokat.

De aztán lehet, hogy tévedek és valaki örömmel segít majd neked... mindenesetre sok sikert.

2014. szept. 19. 22:12
 2/11 A kérdező kommentje:
Kösz de már próbáltam és a közelemben nincs se nyelvtanár aki tudna japánt tanítani sem egyetemisták interneten meg kerestem anyagokat de a kiejtést nem írja sehol.
2014. szept. 20. 07:11
 3/11 anonim ***** válasza:

Hát ne haragudj, én tanár vagyok, de tanítani valakit nagyon sok idő és energia, tényleg nemhiába fizetős dolog ez általában... Ez nem így megy.

Max ha egyszer nyerek a lottón, akkor szívesen csinálom ingyen is, de addig szerintem senki nem olyan időmilliomos.

Eddig honnan tanulgattál? Neten utánanéztél már az ingyenes lehetőségeknek? Mennyire tudsz angolul? (csak mert úgy több segédanyagot találni)

2014. szept. 20. 08:12
 4/11 A kérdező kommentje:
Angol nem az erősségem és interneten meg rengeteg oldalt végignéztem többször átolvastam de a kiejtést sehol nem írják le.
2014. szept. 20. 08:15
 5/11 anonim válasza:

Szerintem a japánnak egyáltalán nem bonyolult a kiejtése, mindent úgy olvasol, ahogy az le van írva, de leírom neked az abc-t hátha segít.

a - a

i-i

u-u

e-e

o-o

ka-ka

ki-ki

ku-ku

ke-ke

ko-ko

sa-sza

shi-si

su-szu

se-sze

so-szo

ta-ta

chi-csi

tsu-cü

te-te

to-to

na-na

ni-ni

nu-nu

ne-ne

no-no

ha-ha

hi-hi

fu-fu

he-he

ho-ho

ma-ma

mi-mi

mu-mu

me-me

mo-mo

ya-ja

yu-ju

yo-jo

ra-ra

ri-ri

ru-ru

re-re

ro-ro

wa-va

wo-o

n-n

Szóval nem valami bonyolult, ahogy láthatod, persze ezeket még lehet "finomítgatni" de ahhoz meg halgass valami japán anyanyelvű hanganyagot.

2014. szept. 20. 10:59
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítségeteket. :)
2014. szept. 20. 16:54
 7/11 murakami ***** válasza:

Ha szereted tanulni japánul YouTubevel, ez nagyon jól.

https://www.youtube.com/channel/UCrN6cSmzwfwPGWDKJs3uJ8A

És ezek facebook oldalok is nagyon jól.

[link]

[link]

Sok síkert!

2014. szept. 20. 20:44
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm tényleg hatalmas segítség nekem nem gondoltam volna hogy ennyien válaszolnak. Köszönöm. :) :)
2014. szept. 21. 02:35
 9/11 anju ***** válasza:
En segitek neked.
2014. szept. 21. 15:37
 10/11 anonim válasza:
2014. szept. 21. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!