Van itt valaki aki facebook-on japán nyelvet tudn tanítani nekem?
szia, szerintem a japán annál egy kicsivel "macerásabb" nyelv, hogy azt neked facebook-on keresztül megtanítsa valaki... mellesleg úgy gondolom, hogy elég időigényes feladat is, nem hiába kérnek el érte szép pénzeket a magántanárok...
Szerintem, ha komolyan akarsz vele foglalkozni, akkor keress magántanárt (egyetemisták biztos, hogy olcsóbban vállalnak, mint mondjuk nyelviskola), vagy keress a neten ilyen anyagokat.
De aztán lehet, hogy tévedek és valaki örömmel segít majd neked... mindenesetre sok sikert.
Hát ne haragudj, én tanár vagyok, de tanítani valakit nagyon sok idő és energia, tényleg nemhiába fizetős dolog ez általában... Ez nem így megy.
Max ha egyszer nyerek a lottón, akkor szívesen csinálom ingyen is, de addig szerintem senki nem olyan időmilliomos.
Eddig honnan tanulgattál? Neten utánanéztél már az ingyenes lehetőségeknek? Mennyire tudsz angolul? (csak mert úgy több segédanyagot találni)
Szerintem a japánnak egyáltalán nem bonyolult a kiejtése, mindent úgy olvasol, ahogy az le van írva, de leírom neked az abc-t hátha segít.
a - a
i-i
u-u
e-e
o-o
ka-ka
ki-ki
ku-ku
ke-ke
ko-ko
sa-sza
shi-si
su-szu
se-sze
so-szo
ta-ta
chi-csi
tsu-cü
te-te
to-to
na-na
ni-ni
nu-nu
ne-ne
no-no
ha-ha
hi-hi
fu-fu
he-he
ho-ho
ma-ma
mi-mi
mu-mu
me-me
mo-mo
ya-ja
yu-ju
yo-jo
ra-ra
ri-ri
ru-ru
re-re
ro-ro
wa-va
wo-o
n-n
Szóval nem valami bonyolult, ahogy láthatod, persze ezeket még lehet "finomítgatni" de ahhoz meg halgass valami japán anyanyelvű hanganyagot.
Ha szereted tanulni japánul YouTubevel, ez nagyon jól.
https://www.youtube.com/channel/UCrN6cSmzwfwPGWDKJs3uJ8A
És ezek facebook oldalok is nagyon jól.
Sok síkert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!