Megéri-e tanítani nyelvtanári végzettség nélkül, van-e itt olyan aki így csinálja?
Mennyiért vállaljátok, mik a visszajelzések, hány diák stb.
Még mielőtt valaki azt mondaná, hogy ezzel elveszik más tanárok munkalehetőséget, azoknak azt mondanám, hogy a diploma nem minden, és ha jártál már iskolába, tudod, hogy milyen a nyelvtanítás...
"Neked megéri, a diáknak nem."
azért ezt csak így kijelenteni kicsit erős..
saját tapasztalat, és egy olyan angoltanárnál tanultam akinek nem volt tanári végzettsége és engem jól fel készített felsőfokú nyelvvizsgára
nem írom le konkrétan mennyit kért, de meglehetősen sokat az átlaghoz képest
Én már jártam orvosnál, ezért tudom milyen a gyógyítás. Gyere hozzám, gyógyítást vállalok az egyszerű náthától a műtétekig.
A kollégák abból veszik le, hogy nem tudod mi a tanítás, hogy ki mered jelenteni, hogy az iskolába járás diákként megtanított arra, hogyan kell tanítani. Hidd el, ez egy szakma és az egyetemen évekig tanítják mindazt, amit komplexen használsz a munkád során.
Ha már tanítani szeretnél, akkor legyél annyira korrekt, hogy előre jelzed a tanítványaidnak, hogy nem vagy szakmaibeli, csak láttad az iskolában, hogyan kell tanítani. Ugye ezt te is korrektnek tartod?
Az utolsó mondatoddal egyetértek, de ettől te még nem leszel jó tanár. Nagyon nehéz definiálni, hogy ki a jó tanár, mert az elvárások szubjektívek és van, hogy egy tanár jó az egyiknek, de nem jó a másiknak. Mégis, 17 év aktív és sikeres tanítás után azt gondolom, hogy csak az isten mentsen meg egy önjelölt "tanártól".
Ja és azt a hosszú szót úgy írják, hogy pronunciation. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!