Szerintetek az alapokat meglehet tanulni angolból DUOLINGO alkalmazással?
Figyelt kérdés
2014. szept. 18. 08:20
1/5 anonim válasza:
Szerintem azoknak jók, akik egyáltalán nem tudnak angolul. Mert baromi idegesítő, ha nem tudod csinálni 2 napig és elvesz pár leckét. És kiírja, hogy olyan szavakat kell ismételned mint a citrom vagy a nő... Meg néha tesz bele olyan közmondásokat, amiket egy kezdő, nem ért meg.
3/5 A kérdező kommentje:
Suliba már tanultam és tanulok angolt, csak eddig nem annyira figyeltem oda és lemaradtam, most pedig szeretnék fejlődni.
Esetleg más programokat tudtok?
2014. szept. 18. 10:01
4/5 szabina555 válasza:
szerintem kezdőknek ls újrakezdőknek tökéletes. én is azt használom spanyol tanulására.
első válaszolónak üzenem, hogy azért jó, hogy ismételget, mert aki kezdő, annak pont erre van szüksége, hogy ne felejtsen.
5/5 anonim válasza:
Ha valamit már tudsz azt nem ismételteti. Ha sokat ismételtet valamit akkor az nem véletlen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!