Német esszé holnapra?
Sziasztok!
Holnapra írnom kellene egy esszét a szabadidőmről németül de sajnos rettentően hülye vagyok hozzá.
Szóval kérlek Titeket, hogy aki tud németül segítsen!
A szöveg amit kigondoltam magyarul:
Nincs sok szabadidőm mert sokat kell tanulnom minden nap, de amikor van, akkor szeretek zenét hallgatni. A kedvenc műfajom a Pop. Szeretek még játszani a kutyámmal, barátokkal lenni (tölteni az időt), vagy teniszezni és focizni. Hétvégén általában csak pihenek vagy tévézek és játszok a húgommal. Szeretek moziba menni is. Nem szeretek olvasni és az internetezést unalmasnak találom.Nyáron általában sokat utazok a családommal. Szeretek új helyekre menni/új helyeket megismerni, napozni és úszni a tengerben. A kedvenc helyem Görögország.
Nagyon hálás leszek ha valaki ezt lefordítja nekem! Plusz javaslatok is jöhetnek, hogy miket lehetne még beleírni itt nem a sportokra vagy tevékenységekre gondolok hanem mondjuk hogy "ich mag" vagy "ich möchte" vagy akármi, amivel el lehet kezdeni egy mondatot... Köszönöm:)
nem fektetek belé nulla energiát de sík hülye vagyok hozzá plusz időm sincs most ezen agyalni sajnos egyéb okok miatt
de köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!