Segítség, Kémiai Esszé Téma Holnapra?!
Figyelt kérdés
A Kémia tanárnőm kitalálta ,h egyest ad akinek rosszabbul sikerült a tz-je mint ahogy ő elvárja, és nekem rosszabb lett de ezt az egyest ki lehet váltani úgy ,h valami esszét írunk. De nem tudom miről akar. Annyit mondott legyünk kreatívak.
Holnapra kell megadni a témát.
(16/L)
2014. márc. 9. 19:10
1/4 anonim válasza:
Szia :) Hányadikos vagy ,mit vesztek ?
2/4 A kérdező kommentje:
Nem adott meg témát tehát nem az anyagunkhoz függően kell, de 10.-es vagyok bár 9.-es kémiát veszünk mert nyelvi osztályba járok :)
2014. márc. 9. 19:23
3/4 anonim válasza:
Szerintem.. vagy magyar vonatkozású Nobel díjas kémikusok és felfedezéseik.. erről lehet sokat írni .. vagy akkor ha másféle kell akkor mondjuk írj valami különleges anyagról .. pl. urán vagy akár írhatsz a vízről is .. arról is sokat lehet írni (az előbbi voltam :) )
4/4 anonim válasza:
És vasárnap este adte fel a házit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!