Aki jól tud angolul! Lefordítaná nekem ezt magyarról angolra?
Nem tudok semmit angolul, és nagyon megköszönném ha segítenétek, mert holnapra be kell adnom egy fogalmazást, és nem szeretnék egyest kapni..:(
Tehát ez lenne az:
Mi 7 éve elköltöztünk Kaposvárról Pestre, mert a szüleim elváltak.Három testvérem van, két nővérem, és egy bátyám.Már felnőttek, ezért csak a bátyám lakik itthon velünk.Nevelőapám van akit nem szeretek, és nem túl jó vele a kapcsolatom.Szeretem a sportokat, sokat szoktam görkorcsolyázni, és biciklizni.Ezen kívül szeretem a rock zenét, a kedvenc bandám a Suicide Silence, és a Hollywood undead.
/Amugy 16/L/
We've moved from Kaposvár to Pest about seven years ago, because my parents were divorced. I have two sisters and a brother. They are adults, so only my brother lives with us. I have a stepfather, who I don't like and our relationship is not too good. I like spots, I roller-blading and ride a bike. Besides these hobbies I like rock, and my favourite band is the Suicide Silence and the Hollywood undead.
Bocs, hogy későn. :( Remélem, jól fordítottam :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!