Berlitz vagy Euro nyelviskola a jobb?
pár éve az Euroba jártam, igaz, hogy angolra, de nekem nem jött be
kb egy 8-10 fős csoportban voltam, a tanár sem volt a helyzet magaslatán (az sms-sekkel és e-mailekkel azóta is zaklatnak, nem tudom lemondani...)
nagyon híresztelik, hogy 4 hét alatt fel tudsz készülni egy nyelvvizsgára, ez nálam nem jött be, de szerintem a többieken sem segített, de persze az is lehet, hogy csak én fogtam ki rossz tanárt
ami nekem bejött, az a Manhattan nyelviskola, gyönyörűen felkészítettek a nyelvvizsgára, az ott szerzett tudás meg is maradt, és mindenki kedves és segítőkész volt :)
Én az Euroba járok az elején beígértek minden jót max 13 fős csoportlétszám sok szóbeli kommunikáció. Nagyon jó árnak tűnt be is fizettem 2 hónapot.
Ezzel szemben a valóság:
15-16 fős csoportlétszám amikor ott volt mindenki az asztalok sarkánál ültünk de így sem fértünk el...
Csótányok nem sok heti 3-4 amit a teremben agyonütünk állítólag a kínaiból jönnek fel...
A terem átjáróház másik terem nyílik belőle ahol folyton zajos óra van....
Minimális szóbeli kommunikáció...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!