Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Az Euro vagy a Cosmopolitan...

Az Euro vagy a Cosmopolitan Lingua nyelviskola jobb? Van valakinek tapasztalata?

Figyelt kérdés
Angolt szeretnék tanulni, kezdő szintről.
2014. márc. 24. 20:48
 1/3 anonim válasza:
100%
Cosmopolitanba jártam (igaz nem angolra), de nagyon jó volt és náluk vannak szóbeli tréningek is, amik nagyon hasznosak
2014. márc. 31. 12:54
 2/3 A kérdező kommentje:

Jaj, de jó, köszönöm! :)

Nem jött válasz, én pedig már jelentkeztem, de a Cosmopolitanba :)

2014. márc. 31. 19:15
 3/3 Anna145 válasza:

Én az Euroba járok az elején beígértek minden jót max 13 fős csoportlétszám sok szóbeli kommunikáció. Nagyon jó árnak tűnt be is fizettem 2 hónapot.

Ezzel szemben a valóság:

15-16 fős csoportlétszám amikor ott volt mindenki az asztalok sarkánál ültünk de így sem fértünk el...

Csótányok nem sok heti 3-4 amit a teremben agyonütünk állítólag a kínaiból jönnek fel...

A terem átjáróház másik terem nyílik belőle ahol folyton zajos óra van....

Minimális szóbeli kommunikáció...

2015. febr. 6. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!