Mi a Hilton és a Toshiba Corporation? /Angol/
Figyelt kérdés
2014. aug. 26. 23:03
1/7 anonim válasza:
Ennek fuss neki megegyszer! Mit szeretnel?
2/7 anonim válasza:
2 vállalat? Erre nem olyan nehéz rájönni.
4/7 anonim válasza:
A hilton vélhetően egy híres szálloda(lánc) lesz.
A toshiba pedig egy elektronikai cég.
5/7 A kérdező kommentje:
1. Szoval van egy levélírási feladat a Telc gyakorókönyvemben, és ezek valamelyikére kell jelentkezni. /állás/
2. hát oké...
3. igen levélírást gyakorlok
4. köszi!
2014. aug. 27. 17:33
6/7 anonim válasza:
Ne maaaar, ennyire bena nem lehetsz. Gugli kepkeresobe beirod a ket nevet es rogton kismillio kepet latsz, amibol ugyesen ki tudod deriteni, hogy mi az a Hilton meg a Toshiba...
Oke lehet hogy meg nagyon kicsi vagy es ilyen nagy cegeket nem ismersz, de az internetet tudod hasznalni, hisz a kerdest is kiirtad.
7/7 A kérdező kommentje:
Szia utolsó...
Hát én beírtam és gondoltam hogy mi lehet, de nem voltam biztos a dolgomban, úgyhogy inkább kiírtam ide is.
2014. aug. 27. 18:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!