Valakinek a kezén átfutott már egy "Toshiba Satellite C50-A-1JV" típusjelzésű laptop?
Arukeresőn ezt találtam: A termék kiválasztásának fő szempontjai:
Jól kihasználható, gyors közép árkategóriás terméket kerestem. A külső másodlagos szempont volt a belső alapján választottam.
Előnyök:
Gyors, kényelmes rajta a gépelés, szép képet ad, élmény rajta a filmezés is. Laptophoz képest nagyon jó a hangereje, zenelejátszásra is jól használható. Meg vagyok vele elégedve általános használatra, tanuláshoz tökéletes.
Hátrányok:
Süpped a billentyűzete de meg lehet szokni. : )
Köszönöm, hogy valaki valamit írt...
Ugyanis egyik haverom most vett, és sehogyan sem tudja azt elérni, hogy egyáltalán be-boot-oljon a gép...
Próbálta már a következőket:
1.: Windows 7 (x86 és x64)
2.: Windows 8 (x64)
3.: Windows 8.1 (x64)
4.: Ubuntu 13 (x86)
5.: USB-ről boot-olni
6.: UEFI-vel boot-olni
7.: na meg a fene sem tudja még mivel... :-)
De a végeredmény, hogy nem tudta azt sem elérni, hogy telepítsen rá egy rendszert és élvezze a nagyszerű képet és hangot, valamint megállapítsa, hogy süllyed a billentyűzet... :-)
Jééé most látom csak, hogy amit le bemásoltál véleményt az árúkeresőről, az nem egyezik meg egyik véleménnyel sem, amit látok:
:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!