Nyelvvizsga szóbeli 2 nap múlva. Nagyon izgulok, megoldás?
Egy hete aludni sem tudok rendesen, ha izgulok akkor teljesen leblokkolok és semmi nem jut eszembe.
Valaki azt javasolta, hogy előtte igyak megy egy felest :D (elmúltam már 18:))
A gondolj arra hogy sikerülni fog, csoki, mély levegő, sosem jött be sajnos :S
Egy héttel nyelvvizsga előtt folytonosan rossz álmok gyötörtek, izgultam, bárki bármit mondott, nem tudott megnyugtatni. Aztán amikor beléptem a terembe, mintha kicseréltek volna. Mindent beleadtam (vagyis csak 92%-ot.:D). Remélem te is visszazökkensz a normál kerékvágásba, amint belépsz a vizsgaterembe. Sok sikert! :)
Annyi tanácsot adnék, hogy ezt a 2 napot most már csak pihenéssel töltsd, ne tanuld a témaköröket, mert úgysem hagyják, hogy elmondd az előre betanult mondatokat. Ha most rátanulsz a mostani tudásodra, akkor elhomályosíthatják az eddigi tudásodat a stressz alatt megtanult dolgok. Nyugi, menni fog, nem ismerlek, de remélem sikerül!
Mindent bele!
Ui. szegény első, nem lehetett egy pozitív élmény.:S :)
Én sose voltam szóbelin izgulós, de amik segíthetnek abban,hogy kicsivel könnyebb legyen:
-Előző este gondolj arra,hogy holnap ilyenkorra már magad mögött tudhatod az egészet.
-A vizsgáztatók segíteni akarnak neked, hagyd nekik.
-Az egész 15 perc össz-vissz. Tényleg megéri emiatt parázni?:D
-Miután letudod,minden könnyebb lesz, nagy levegő,és hajrá! :D
Sok sikert a nyelvvizsgához! Milyen fajtára mész,ha megkérdezhetem?:D
Köszönöm szépen!
Üzleti német közép
Sajnos nem valami jól, illetve nem úgy ahogy szerettem volna.
A két választható téma nagyon nehéz volt, nem olyan amire a könyv felkészített.
Sok nyelvtani hibám volt, amit írásban nem ejtenék meg, csak ott gyorsan kellett reagálni és az izgulás :/
A vizsgáztató nőnek se lehettem túl szimpi, volt hogy kijavította a nyelvtani hibáimat és nem volt segítőkész.
Volt, amit nem értettem de összességében sokat beszéltem.
Egyedül az utolsó feladat, a szituáció ment jól, ott meg is jegyezte utána, hogy na a végére belejöttem.
Nem hiszem hogy átenged, köszi az érdeklődést :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!