Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Milyen megoldás van arra, ha...

Milyen megoldás van arra, ha egy tanár röhög a szóbeli érettségi közben?

Figyelt kérdés
Van egy tanár, aki be szokott ülni az érettségikre (arra tantárgyra is, amit nem tanít), és ha a vizsgázó valamit eltéveszt, hangosan felröhög, legyen a tévedés akármilyen jelentéktelen is. A kollégái nem szólnak neki semmit. Lehet ezzel valamit csinálni?

2013. jún. 17. 18:50
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Milyen iskolába jársz te? És mi az hogy beül oda? Mi keresnivalója van annak a tanárnak ott? Oltári nagy paraszt lehet az a tanár, én tuti szólnék hogy küldjék ki mert zavar a feleletemben (a többieket meg a tételkidolgozásban).
2013. jún. 17. 18:56
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Engem biológia emelten kinevetett két tanár is, mert elvileg vicces volt a megfogalmazásom. Hát nem tudom mi vicces abban, hogy "Mendel II. törvénye alapján, a szülői fenotípusok, a második utódnemzedékben köszönnek vissza." Mindenesetre elég nagy bunkóság...
2013. jún. 17. 18:56
 3/7 A kérdező kommentje:
A feleletemet szakítsam meg a panasszal, vagy utólag éljek jogorvoslattal?
2013. jún. 17. 18:59
 4/7 anonim ***** válasza:
24%

Lehet így akarja "jelezni" a felelőnek,

hogy bakizott-

Pedig nem volna szabad neki (pláne, ha nem az

ő tárgyából felelnek)

2013. jún. 17. 19:10
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy érzed, de ha már előre tudod hogy benn lesz az a tanár, akkor szólhatsz a feleleted előtt, hogy legyenek szívesek kiküldeni, mert nem szeretnéd ha belevihogna a feleletedbe, ez nagyon zavaró tud lenni. Mondod mondod mondod, és egyszer csak belevihog, elveszed a fonalat, ok hogy ott a papír előtted amire kidolgoztad, de akkor is belezavar. Egyébként ilyenről még tényleg nem hallottam.
2013. jún. 17. 19:19
 6/7 anonim válasza:
48%
Engem is kiröhögött az egész tanári kar egy kis bakiért...
2013. jún. 19. 04:56
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nálam emelt németen volt olyan, hogy az egyik tanár éppen a tízóraiját fogyasztotta a másik meg néha felkelt, kinézett az ablakon... De nem mertem szólni, nehogy megbuktassanak.
2013. jún. 19. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!