Onliene meg lehet tanulni franciául?
Ha beszélsz legalább középfokon angolul, akkor tudok egy csomó jó online nyelvtanuló oldalt mondani, egyébként olyan oldal, ami szépen végigvezet/bevezet az alapokba online magyarul nem igen akad, csak kisebb-nagyobb amatőr oldalak, ahol ráadásul podcastok sincsenek. Ezért inkább javasolnám egy nyelvkönyv+CD megvásárlását/kikölcsönzését/kölcsönkérését.
Ha jót akarsz, akkor tudom ajánlani az Assimil francia kiadását, ez magyarul van és messze az egyik legjobb nyelvkönyv a piacon. Elég drága, úgyhogy javaslom a kikölcsönzését CD-vel együtt. Ha ezt a kurzust végig csinálod, utána már lesz egy erős alapod.
2 hozzászóló. "Assimil francia kiadás"
ami írja a kiejtést is
Ez nagyon hasznos infó, de hol lehet megvásárolni?
Libri-be keresem mert ez könyvesbolt közel van hozzám, de ott nem árusítják, van mindenféle francia tankönyv de az nincs;(( online így viszont nem szoktam vásárolni.
Szeretem látni, meggyőződni arról, hogy valóban olyan-e a könyv mint amit hirdetnek.)
Ezt a zsebkönyvet keresem.
Valaki tudna mondani olyan budapesti Könyvesboltot ahol ezt meglehet vásárolni ?
Előre is kösz , ha valaki tájékoztat engem.
Utolsó: ha rendes nyelvkönyvet szeretnél akkor az Assimil Franciául könnyűszerrelt (Assimil French with ease) vedd meg, a Kapd elő sorozat azt hiszem csak ilyen kifejezés-szó gyűjtemény pl. túristáknak.
Ha viszont rendesen akarod tanulni a nyelvet, akkor a Könnyűszerrel verziót keresd.
Itt megtudod rendelni: [link]
A "Könnyűszerrel" fül alatt írd be a mennyiséget a "Francia (könyv + 4 CD)" mellé, lent kattints a "Számol"-ra és alul az adatok kitöltése után rendeld meg. Viszont az a baj, hogy szerintem magyarul csak a régebbi verzió van. Ha beszélsz angolul legalább A2-B1 szinten akkor egy angol-magyar szótárral simán elboldogulsz az angol verzióval (Assimil French with ease).
Ez az újabb verzió: [link]
Pl. Amazonról simán megrendelheted.
Aranyos vagy 7-ke, de mint írod csak a régi kiadásban van a fonetika írása. Új kiadások vannak nekem is, de egy ganyi szó, annyi segítség sincs a könyvekben.
Segítség hiányában nem lehet megtanulni semelyik idegen nyelvet.
Még egyszer köszönöm, ment a zöldike a kedvességedért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!