A diplomamentő szintfelmérésén mire kell számítani?
Figyelt kérdés
Sok meghirdetett tanfolyamnál nem csak írásbeli, hanem szóbeli felmérés is van. Egy ilyen szóbelin (mivel alapfokról van szó) mire kell számítani? Mennyire kemény?2014. aug. 23. 16:01
1/9 anonim válasza:
Nyilván alap dolgokat kérdeznek, mutatkozz be, mutasd be a családod, mit csinálsz szabadidődben meg ilyesmik. Ha meg olyan kérdét tesznek fel, amit nem tudsz, hát bumm, pont ez a lényege, hogy a számodra legmegfelelőbb csoportba kerülj.
3/9 zsofi24 válasza:
Ahol én voltam szintfelmérőn ott az alábbi témákról kellett beszélnem, illetve ahhoz kapcsolódóan még 1-2 kérdést is feltettek:
-mivel foglalkozom
-beszéljek egy átlagos napomról
-meséljek Budapestről, mit mutatnék meg egy külföldinek
-írjam le egy barátomat
kedvesek voltak, az eredményt még nem tudom..én elég rosszul beszélek és rég használtam az angolt...60%-ot kell elérni a felmérőn, hogy egyáltalán vki. részt vehessen a tanfolyamon.
az írásbeli egy nehezebb nyelvtani teszt és egy leírt szöveg megértése volt.
de minden nyelviskolában más a szintfelmérő.
sok sikert!
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi!
2014. szept. 6. 16:40
5/9 anonim válasza:
Nektek hogy sikerült a szintfelmérő?
6/9 anonim válasza:
Én 4. én voltam de még nincs eredmény
7/9 anonim válasza:
Érdekelne a tapasztalatotok. Milyen kérdések voltak, milyen volt az írásbeli, volt-e magnóhallgatás stb.?
8/9 A kérdező kommentje:
Hát nem volt egyszerű. A nyelvtan része szerintem nagyon nehéz volt és nagyon sok mondat volt amibe a helyes mondatrészt kellett behelyettesíteni, a 2 szövegre a végén alig maradt időm. A magnóhallgatásnál nekem volt egy egyszerűbb és egy nehezebb szöveg is, ott a szintkülönbség eléggé érezhető volt. Én megpróbáltam a szóbelivel feltornázni, mivel jórészt magamról kellett beszélnem, arra otthon is fel tudsz készülni, plusz 1 kép ami szintén nem olyan nehéz.
2014. szept. 11. 22:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!