Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Lehet már tudni, hogy melyik...

Lehet már tudni, hogy melyik intézményekben lehet jelentkezni idén a diplomamentő nyelvtanfolyamokra?

Figyelt kérdés
Lehet,hogy jelentek már meg hírek róla,csak nem nagyon volt időm utánaolvasni. Azt hallottam,hogy 4-éig lehetett regisztrálni. Akkor erről már teljesen lecsúsztam? Vagy van még esély? Aki tud pontos információt,írjon!
2014. ápr. 5. 20:30
 1/5 anonim válasza:
sajna lecsúsztál róla.
2014. ápr. 6. 12:47
 2/5 A kérdező kommentje:
És ez most biztos? Valahol azt olvastam,hogy a pályázatot még nem írták ki,tehát aki nem regisztrált,az még pályázhat. Az intézményekről van valami hír?
2014. ápr. 6. 14:05
 3/5 anonim válasza:
Én anno feliratkoztam a Diplomamentő Program hírlevelére és küldtek egy emailt miszerint már lejárt a regisztráció ideje 4-én.
2014. ápr. 7. 14:39
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia! Simán regisztrálhatsz még.

az ofa.hu-n regisztrálj fel, a határidő április 14.-e hétfő, szóval nem maradtál le.

Nézz szét az ofa.hu oldalán,

és ajánlom a diplomamento.hu oldalt is, nagyon jó.

A kiírás szerint a regisztráció még nem egyenlő a jelentkezéssel, tehát attól, hogy regisztrálsz, még nem kötelező elkezdened semmit, és ha nem regisztrálsz is, jelentkezhetsz (elvileg).

Gyakorlatilag regisztrálj fel, az a biztos.

Az intézmények még nincsenek meg, nemsokára azok is meglesznek, szintén a regisztrált felületen jelennek majd meg.

És ha regisztrálsz, a szintfelmérőről, stb. küldenek értesítőt is a mail-címedre.

2014. ápr. 9. 20:20
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi az utolsònak,szerencsére azòta tudtam regisztrálni az oldalon:)
2014. ápr. 12. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!