Van itt, aki folyékonyan beszél románul?
Figyelt kérdés
Mennyire nehéz? Könyvből meg lehet tanulni?
(Légyszi, ne gyertek most azzal, hogy mi a magyarok véleménye a románokról, azt hagyjuk meg a politikába)
És nem, nincs szükségem a nyelvre, csak van egy csomó szabadidőm, és sok nyelvet szeretnék megtanulni, ha jó valamire, ha nem. (4-5-öt mindenképp)
2014. aug. 21. 16:25
2/11 anonim válasza:
itt elek 27 eve .Nem tudok :/ Amugy sok jo fej van itt.Sokj a Magyar.
4/11 A kérdező kommentje:
Hogyhogy, 2-es?
Bonyolult, vagy nincs szükséged rá?
2014. aug. 21. 16:28
5/11 anonim válasza:
Szamomra bonyolult.Szuksegem lenne ra....Alasom van hala Istennek.
6/11 A kérdező kommentje:
Amugy tudom, milyen érzés kb, én is határon túli vagyok (Felvidék), és lépten-nyomon szükség van az államnyelvre. Sajnos még a kisvárosokban is ritkán hajlandóak magyarul megszólalni.
2014. aug. 21. 16:30
7/11 anonim válasza:
A falumban mindenki tud :) Ritkan mozdulok ki...Par szot es mondatot tudok csak.Neked pedig sok sikert a tanulashoz.
8/11 anonim válasza:
A román az egy latin nyelv, szóval nem lehet nehezebb, mint az olasz.
9/11 anonim válasza:
Romániai magyar vagyok, és nekem elég nehéz volt megtanulni. A nyelv maga nem olyan nehéz, velem van a hiba. Szerintem megéri megtanulni, mert a román nagyon hasonlít az olaszra, spanyolra, sőt még az angolra is egy kicsit.
10/11 anonim válasza:
szia én bp-i vagyok csak azért tanultam meg vmennyire mert tetszett ha gondolod írj privit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!