Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Angol pótvizsga nehéz? Tapaszt...

Angol pótvizsga nehéz? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Megbuktam 9.-be Angolból holnap lesz a pótvizsga, Persze tanultam is ami a papírra le volt írva(mármint a követelmények).

De nagyon izgulok, hogy nem fog sikerülni! Az igaz, hogyha jó az írásbeli nem kell szóbeliznem?

2014. aug. 20. 15:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Hát, ahhoz hallanom kellett volna, lehet, hogy volt benne némi személyes ellenszenv. A tételpapírra csak ennyi volt írva, hogy daily routine? Írásbeli nem volt? És 3 tanár volt jelen?
2014. aug. 21. 20:48
 12/16 A kérdező kommentje:
Elsőben volt az írásbeli, majd utána jött a szóbeli, és igen csak a papírra a Daily Routin volt, más semmi és természetesen 3 tanár volt. De akkor is jogtalannak tartom amiért megbuktatott mert készültem és pont a hétvégét kérdezte és persze hétvégét elmondtam de neki az túl kevés volt..... és a hétköznapot meg se említette...
2014. aug. 21. 23:11
 13/16 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy az írásbelin múlott.
2014. aug. 21. 23:47
 14/16 A kérdező kommentje:
57-től volt kettes és azt mondta, hogy ha jó a szóbeli akkor átmentem.. elkezdtem mondani és tök mást kérdezett.. Ez ilyen nem engedem át módszer volt szerintem..
2014. aug. 22. 09:34
 15/16 anonim ***** válasza:
Lehet még egy kört futni, attól függ, mennyire harciasak a szüleid: be a tanárhoz, be a két másik jelen lévő tanárhoz, meséljék el ők is, hogy történt, a hallottak függvényében be az igzgatóhoz. Nem szoktak reklamációt elfogadni, de ha a szülők úgy gondolják, lehet próbálkozni.
2014. aug. 22. 10:37
 16/16 A kérdező kommentje:
Sajnos azt már megtettük de a tanárnő még szóba se volt hajlandó állni a szüleimmel.. a 2 tanár elmesélte de nem tudtak mit tenni... csak jövőre nem ez a tanár fog tanítani vagy ha igen akkor azt mondta az igazgató,hogy szóljunk neki.
2014. aug. 22. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!