Angol pótvizsga nehéz? Tapasztalatok?
Megbuktam 9.-be Angolból holnap lesz a pótvizsga, Persze tanultam is ami a papírra le volt írva(mármint a követelmények).
De nagyon izgulok, hogy nem fog sikerülni! Az igaz, hogyha jó az írásbeli nem kell szóbeliznem?
Egy pótvizsgán minden nehéz. Ha valaki egész évben nem tanult, és egyetlen alklaommal akarja letudni azt, amiért mások egész évben dolgoztak, azokkal szemben nem szoktunk szívbajosak lenni, és vannak elvárásaink.
Hozzáteszem: nem hiszik el a diákok, de többnyire a jóindulat is kevés ahhoz, hogy átengedjünk titeket, és szomorú látni, hogy a bukás veszélye sem motivál eléggé legtöbbször. Azt, hogy mik a követelmények a pótvizsgán (tehát mikor kell szóbelizni), arról neked kellene többet tudnod, de egy élő idegen nyelvnél valószínűtlen, hogy mentesülnél a szóbeli alól.
"Tanultam, órákon figyeltem , 1x vagy 2x zavartam a tanárnő óráját még év elején!"
- És akkor hogy buktál meg év elején? Bocs, de ez nem hihető. Ha mindenkit buktatnánk, aki egyszer-kétszer megzavarja az órát, alig volna, akit ne kellene pótvizsgára küldeni.
Hogy mi lesz a szóbelin azt meg hadd ne mi tudjuk így ismeretlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!