Cirill betűs felírat van a gyűrűmön, nem tudom mit jelent, aki tud ilyet olvasni, segítene?
Nagymamámnál leletem egy gyönyörű ezüst gyűrűt, amin valamiféle felírat ékeskedik. Cirill betűvel írták, ám hiába próbáltam én hozzánézni a cirill abc-hez, néhány betűt nem tudtam jól megfejteni, ezért nem adott ki semmilyen megfejtést a fordítóprogram. Talán abban lehet a hiba, hogy itt egyszerűsítették a betűket, mert nagyon apró, illetve kézíráshoz hasonlít. Ezért olyanok segítségét várnám, akik tudnak ilyet olvasni. Sejtésem szerint vagy szerb vagy bolgár felírat van rajta. Ez egy női megérzés, ne is kérdezzétek. :) Ha felvenné velem a kapcsolatot valaki, akár itt a kérdésnél, akár levél formájában, csatolnék képeket (nyilván, úgy van csak értelme).
Hálás lennék bármilyen segítségért! Köszönöm! :)
szerintem a felirat ami rajta vagy: "egy gyűrű mind felett, egy gyűrű kegyetlen, egy a sötétbe zár, bilincs az egyetlen"
de ez nem cirill betű, hanem ork nyelv :D
Én tuok szerb(horvát)ül, az is cirillbetűs.
Ja znam srpskohrvatski, koji je s cirilicom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!