Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Euroexam Középfokú német...

Euroexam Középfokú német nyelvvizsgára mit tanuljak meg Augusztus 30. -ig? Ha nem lesz nyelvvizsgám, kirúgnak.

Figyelt kérdés

Euroexam B2 Complex németre megyek augusztus 30.-án, úgy, hogy 10 éve érettségiztem belőle, közben csak egy 40 órás tanfolyamon voltam valamikor 2-3 éve. Ha idén nem lesz nyelvvizsgám, akkor a munkahelyemről elsők közt építenek le.

Szerintetek mit érdemes legjobban felfrissíteni rá?

Tudom, hogy egész jó, informatív weblapjuk van, de biztosan van valami téma, amire jobban rákapnak nyelvtanból.

Pl. Zu + Inf a mániájuk? Vagy a Feltételes mód? Mi lehet még?

Annyira rossz, 20-30%-os próbateszteket írok, főleg üres helyre való szó behelyettesítésre, hogy pár napja a tanulást is abbahagytam a reménytelenség jegyében.

2014. aug. 17. 23:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Most melyik lett bukta?

Az Euro? Vagy voltál azóta másik vizsgán?

2014. nov. 27. 08:39
 12/16 anonim ***** válasza:

Vagy egyszerre csak szóbelire v. írásbelire jelentkezz

és csak arra készülj fel (de jól)

Ha majd megvan az egyik rész talán könnyebb a másikat

megcsinálni

2014. nov. 27. 08:46
 13/16 A kérdező kommentje:

Igen, az Euro lett 42/42.

Azóta voltam egy Telcen és egy Euron újra, éppen eredményt várok. Úgy érzem, becsületesen készültem, az eredmény viszont kétséges :)

2014. dec. 11. 23:37
 14/16 anonim ***** válasza:
Sikerült valamelyik? Remélem igen, és a munkahelyed is megmarad... :)
2015. febr. 2. 09:39
 15/16 A kérdező kommentje:

A Telc sikerült kimagaslóan. :)

Az Euroexam 56-56 százalék lett mindkét téren, így az sajnos nem.

A munkahelyem megmaradt, de éppen most váltok :)

2015. febr. 8. 17:22
 16/16 anonim ***** válasza:
Gratula
2016. júl. 8. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!