Mit gondoltok, van e így értelme elmennem nyelvvizsgára?
Menj el, próbáld meg, mi veszíteni valód van? :) Amikor jelentkeztél a nyelvvizsgára, nyilván úgy érezted van esélyed rá, hogy sikerüljön. Nem is kell rá annyira készülni, ha tudsz németül úgyis menni fog.
Sok szerencsét!
Hát ha már befizetted, próbáld meg. Amúgy szerintem 5 nap bőven elég, és origó-német-középre 6 nap alatt készültem fel, írásbelire és szóbelire is, és így lett 90% a komplex. ha 5 napod van rá, akkor bátran próbáld meg, de legalább 5-6 órát aktívan(!) foglalkozz vele egy nap (én napi 8 órát németeztem készüléskor).
Sok sikert kívánok, próbáld meg! Ha 95% lett az érettségid, akkor csak meglesz legalább 60% a nyelvvizsga. :)
Mindeképp próbáld meg, én pl. 0 készüléssel mentem el nyelvvizsgára, és simán ment minden.
Ha megy a nyelv, akkor garantáltan meglesz, hisz főleg azt nézik, hogy mennyire tudsz beszélni, nem azt, hogy mennyire készültél fel a környezetvédelemből meg ilyenek.
Érettséginél meg nem sokkal nehezebb, lehet kevesebb pontszámot fogsz rá kapni, de maga az egész vizsga nagyjából ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!