Spanyol tanulás otthonról egyedül?
Figyelt kérdés
Szerintetek ez az oldal megfelel erre a célra? Az angol nem akadály, magyarul nem találtam semmi ilyet:
spanish.about.com
2014. aug. 12. 12:34
1/1 anonim válasza:
Idén nyáron én is itthonról kezdtem el spanyolul tanulni, kezdésnek a duolingo.com-ot ajánlom.
Itt viszonylag játékos módon tudsz tanulni, 1-2 hónapja csinálom, és egész jól haladok.
Ezen kívül ha elakadsz, vagy kicsit jobban bele akarsz mélyülni a nyelvtanba, akkor ezeket ajánlom:
Valamelyik honlapot még én sem ismerem, csak elmentettem, mert valahol olvastam róluk, és gondoltam ha elakadok, vagy ha majd kevés lesz a Duolingo akkor jól jöhetnek még.
De első pár hónapba bőven elég a Duolingo, és tényleg max ha abszolút elakarsz akkor érdemes máshol utánanézni annak a résznek, amit nem értesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!