Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Német TELC B2 nyelvvizsga...

Német TELC B2 nyelvvizsga szóbeli?

Figyelt kérdés
A szóbeli ugye egy prezentációból,egy téma megvitatásából és egy közös problémamegoldásból áll.Utóbbi 2 ugyebár a partnereddel zajlik.A kidolgozás is közös vagy csak élesben a beszélgetés?
2014. aug. 3. 15:34
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia, igaz én angolra készülök de sok külömbség szerintem nem lehet benne...

Én úgy tudom, hogy a kidolgozás nem közös, tehát csak élesben a beszélgetés van.... sajna...

2014. aug. 3. 15:50
 2/2 anonim ***** válasza:

Én is angolt tettem le, de, csatlakozva az előttem szólóhoz, szerintem ugyanúgy működik a kettő. Igen, valóban csak a kidolgozás közös, de előtte van, ha jól emlékszem fél órád felkészülni, úgy, hogy megkapod a témákat, és egyedül mélázhatsz rajta egy kicsit, meg jegyzetelhetsz is, ha akarsz, egy külön teremben.

Lehet, hogy ez evidens, de őszintén, engem meglepetésként ért (bár nyilván csak én vagyok hülye).

2014. aug. 6. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!