Német TELC B2 nyelvvizsga szóbeli?
Figyelt kérdés
A szóbeli ugye egy prezentációból,egy téma megvitatásából és egy közös problémamegoldásból áll.Utóbbi 2 ugyebár a partnereddel zajlik.A kidolgozás is közös vagy csak élesben a beszélgetés?2014. aug. 3. 15:34
1/2 anonim válasza:
Szia, igaz én angolra készülök de sok külömbség szerintem nem lehet benne...
Én úgy tudom, hogy a kidolgozás nem közös, tehát csak élesben a beszélgetés van.... sajna...
2/2 anonim válasza:
Én is angolt tettem le, de, csatlakozva az előttem szólóhoz, szerintem ugyanúgy működik a kettő. Igen, valóban csak a kidolgozás közös, de előtte van, ha jól emlékszem fél órád felkészülni, úgy, hogy megkapod a témákat, és egyedül mélázhatsz rajta egy kicsit, meg jegyzetelhetsz is, ha akarsz, egy külön teremben.
Lehet, hogy ez evidens, de őszintén, engem meglepetésként ért (bár nyilván csak én vagyok hülye).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!